Kadinj dhe hoxhallarë në Shkodër në një kartolinë të kohës së Austro-Hungarisë. (FOTO)

Kadinj dhe hoxhallarë në Shkodër në një kartolinë të kohës së Austro-Hungarisë. (FOTO)

Artikulli paraprak3 shkaqet pse xhindi e godet njeriun
Artikulli vijuesPërballë llumnajave të imponuara mediatikisht, si elita intelektuale…