40 mijë euro honorar për Adem Demaçin

0
241

I njohur si simbol i rezistencës, veprimtari dhe shkrimtari Adem Demaçi ka një dhuratë për 100 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Fiks 90 mijë euro i kushton buxhetit botimi i kompleti të veprave të Adem Demaçit, shkruan koha.
Qeveria me dy vendime i ka flokuar këto mjete, të cilat bazuar në kërkesën e Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, shpenzohen në dy drejtime.
40 mijë euro janë honorar për Demaçin, ndërsa pjesa tjetër për botimin e kompletit në 6 mijë kopje./kohaislame