Një qiri për të ngririn në Hungari!

0
179

Kryeparlamentari Kadri Veseli, dje kishte ndezur qirinj për të vrarët në Paris. Ndërsa në internet vërshuan një numër i madh i komenteve dhe kritikave se ku është ky për ndezur një qiri për të ngririn kosovar në Hungari. Të gjitha komentet ishin se si pushtetarët tanë luajnë lojë hipokrite vetëm sa për tu dok karshi Evropianëve!

Për kosovarin e ngrirë në Hungari, i cili kishte marrë rrugën e mërgimit, ende nuk ka ndonjë deklaratë apo prononcim nga ndonjë institucion zyrtar.