"50 hijet e Greyit", në Emirate duhet të prehet mbi 35 minuta

0
179

Këshilli i mediave nacionale ka vendosur që 35 minuta nga pamja e filmit “50 hijet e Greyit” të prehen, si e vetmja formë nëse dëshiron ky film të shfaqet në kinematë e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Pasi që filmi përmban skena erotike ngase filmi kontraversial bazohet në novelën më të shitur të E L James-it.

Ky film nuk do shfaqet jo vetëm në Emiratet e Bashkuara Arabe, por edhe në disa shtete tjera si Kenia, Majalazia dhe në Indonezi. 

Në Shtet e Bashkuara dhe Britaninë e Madhe është kufizuar mosha e cila mund të shikohet dhe si limit kanë caktuar moshën +18, ndërsa në Francë ka ulur nivelin duke e bërë të mundshëm mbi moshën 12 vjeçare.