Sindikatat e Tunizisë i kërkojnë qeverisë islamike largimin nga pushteti

0
118

Sindikata e përgjithshme e punëtorëve të Tunizisë lëshoi ​​një ultimatum për qeverinë islamike, duke kërkuar prej saj që t’i lëshojnë pushtetin teknokratëve.
Shoqata më e madhe sindikale e Tunizisë po përpiqet të ndërmjetësojë në konfliktin midis partisë islamike në pushtet “Al-Nahda” dhe opozitës laike.