Hoxhë Bekir Halimi bashk me djalin e tij me lopatë në Hasanbeg pas vërshimeve

Objektivi i kamerës tonë gjat qëndrimit në lagjen e Hasanbegut regjistroi edhe një moment tjetër interesant, bëhet fjalë për Hoxhën e nderuar Bekir Halimi i cili së bashku me djalin e tij Abdurrahmanin ishin pjesë e aktivistave tjerë të shoqatës NUN zdomend se kjo është një shembull edukate për të gjithë ne,  përndryshe Shoqata NUN organizoi aktivitet fizik për ti pastruar disa shtëpi dhe rrugë në lagjen e Hasanbegut, Hoxha i nderuar më tej në intervistën ekzluzive për Koha Islame deklaroi se shoqata NUN pos mjeteve ushqimore, sanitare dhe higjienike sot ndërmori akcion që tu ndihmon banorëve edhe me pastrim të shtëpive, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakSedat Rushidi: Shoqata NUN do të vazhdon me aktivitetin humanitare në Hasanbeg
Artikulli vijuesVIDEO – Krishteri i cili u bashkua me aktivistët e Shoqatës NUN për të ndihmuar