VIDEO – Krishteri i cili u bashkua me aktivistët e Shoqatës NUN për të ndihmuar

Gjat qëndrimit në lagjen e Hasanbegut Koha Islame realizoi një intervistë me një djalosh të ri me përkatësi fetare Krishtere i cili i është përgjigjë thirjes së shoqatës NUN për të ndihmuar në pastrimin e shtëpive në lagjen e Hasanbegut, për ta dëgjuar intervistën klikoni më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=1YqCRUh2Vvc&feature=youtu.be

 

Artikulli paraprakHoxhë Bekir Halimi bashk me djalin e tij me lopatë në Hasanbeg pas vërshimeve
Artikulli vijuesPrishja e minares dhe muslimanët