Sedat Rushidi: Shoqata NUN do të vazhdon me aktivitetin humanitare në Hasanbeg

Përfaqësuesi për media i Shoqatës NUN Sedat Rushidi në një prononcim për mediat u shpreh rreth aktiviteteve të Shoqatës NUN në lagjen e Hasanbegut e cila javën e kaluar pësoi vërshime, Rushidi njoftoi për aktivitetet e deri tanishme si dhe premtoi se Shoqata NUN do të vazhdon me aktiviteti humanitare në Hasanbeg deri sa të kërkon nevoja nevoja e banorëve:

Artikulli paraprakHaxhiu plak faleminderon Turqit për ndihmën që japin në lagjen e Hasanbegut
Artikulli vijuesHoxhë Bekir Halimi bashk me djalin e tij me lopatë në Hasanbeg pas vërshimeve