8 shprehitë për të pasur sukses

1. Lexo për çdo ditë.
2. Fokusohu në nivelin e lartë të detyrav
3. Bëjë shëndetin tënde prioritet.
4. Mëso nga njerëzit që i çmoni.
5. Planifiko ditën një natë më parë
6. Mbaj qëllimet e tua parasysh.
7. Vepro, edhe kur është e frikshme.
8. Ki një “pse” të fuqishme dhe frymëzuese. /KohaIslame

Artikulli paraprakÇfarë është KohaIslame.com?
Artikulli vijuesPse jemi të fiksuar pas "selfie-ve", flasin ekspertët