A do jetë objekt i Gjykatës speciale Isa Mustafa e Bujar Bukoshi?!

0
624

A do jetë objekt i Gjykates edhe Isa Mustafa e Bujar Bukoshi?!
Vrasja e Ahmet Krasniqit ne Tirane
Para disa ditesh, ish presidenti i Shqiperise, Sali Berisha, foli nder te tjera per vrasjen e ish ministrit te mbrojtjes, Ahmet Krasniqit, duke e bere fajtor direkt Fatos Klosin, ish shefin e Sherbimit Informativ Kombetar te Shqiperise.
Sali Berisha, beri nje faj te madh para opinionit, pasiqe ne asnje moment, po edhe pyetje nuk iu ba lidhur me kete pune, nuk tregoi se ai ka qene ne pushtet per vite te tera, edhe pa asnje problem ka mundur qe ta zbardhe kete vrasje.
Sidoqofte, nje gje eshte shume e sigurt, se Gjykata Speciale do ta zbardhe kete rast, ne te cilin kane qene te perfshire te pakten 11 veta, sipas dokumentave zyrtare, mirepo nder ata qe do te fajesohen rreth kesaj vrasje, ne menyra te ndryshme, jane edhe ish kryeministri Bukoshi, me kryeministrin aktual, Isa Mustafa.
Isa Mustafa, nder te tjera do te akuzohet per fshehje me dashje te krimit, pasiqe dihet fare mire, se ne ate kohe, ai ishte minister i finanacave ne qeverin ne exil. Madje, ekzistojne edhe filmimet, ku ai ka marre pjese ne homazhe te organizuara me rastin e vrasjes te ministrit Krasniqi.
Perpos zbardhjes te kesaj vrasjeje te rende, do te zbardhen te gjitha transferet bankare te fondit te 3 perqindeshit, si dhe dyshimet, nese nje pjese e parave jane deponuar neper bankat e Serbise.
E njejta gje do te ndodhe edhe me fondin Vendelindja Therret, dhe me pergjegjesit e saje!/MilaimZeka/.Kumti.com