A e dini sa i thellë është Xhehennemi?

Transmetuesi më i madh i haditheve, sahabiu i ndershëm, Ebu Hurejre, r.a. na njofton:

“Një ditë, tek sa ishim bashkë me Muhammedin a.s., u dëgjua një zhurmë, sikur binte diçka nga lartësia. I Dërguari i Zotit na pyeti: E dini se ç’është kjo? I thamë: Këtë më së miri e di Allahu xh.sh. dhe Pejgamberi i Tij, s.a.v.s. Ai tha: Ky është një gurë që është hedhur në Xhehennem para shtatëdhjetë vitesh dhe ky ka vazhduar të rrokulliset nëpër zjarrë deri në këto çaste, deri sa të bie në fundin e tij.”

(Hadithin e shënon Imam Muslimi)

(Islampress)

Artikulli paraprakGjaqet që po falen në Kosovë: Anton Çeta quhet sot Fatmir Latifi, “hoxha i pajtimit”
Artikulli vijuesStamboll: Së shpejti një muze i fundosur në det