A kanë liri te shprehjes muslimanët dhe hoxhallarët shqiptarë?! Hipokrizia e disa gazetarve (VIDEO)

0
797
A kanë liri te shprehjes muslimanet dhe hoxhallarët shqiptarë?!Hipokrizia e disa gazetarve.

Per me shume shih videon cfar thone dhe si bien vet ne grack me fjalet e tyre/Radio Pendimi