A lirohen organizatat joqeveritare prej taksës

Organizatave Jo-Qeveritare me status te benificuar publik ju hiqet e drejta e lirimit nga pagesa e taksës doganore, me tutje sipas Ligjit Nr. 03/L-114 për TVSH-në paguajnë TVSH-ë, ndërsa janë te liruara prej taksës se akcizës vetëm për: Benzine, Keromzine, naft dhe etanol, kjo sipas aneksit C, te Kodit Doganor dhe te Akcizave Kodi nr. 03/L-109./Kumti.com

Artikulli paraprakA lirohen mallrat për qëllime humanitare?
Artikulli vijuesBllokohet rruga Pejë-Kuqishtë