Afro 10% e foshnjave në Angli e Uells janë myslimanë

0
125

Të dhënat e publikuara rishtazi nga regjistrimi i popullsisë në Britani më 2011, tregojnë se afro 10 për qind e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël në Angli dhe Uells janë myslimanë.

Të dhënat e publikuara nga Zyra për Statistika Kombëtare tregojnë se 9.1 për qind e fëmijëve nën moshën 5-vjeçare janë myslimanë – shifër kjo dy herë më e lartë se në popullatën e përgjithshme, transmeton Rel.
Më pak se një në 200 njerëz mbi moshën 85-vjeçare në Angli dhe Uells janë myslimanë, sipas shifrave të publikuara të premten. /kohaislame