Agar

0
673

Agar. m. spec.

Lëndë e qullët që nxirret nga disa leshterikë dhe që përdoret si mjedis ushqyes për mikrobet në laboratore, në industri etj.

Shprëndaje
Artikulli paraprakAdjutant
Artikulli vijuesSADIST, SADIZËM