Ali Ahmeti: Flet në detale për Kumanovën, prapaskenat dhe rolin e tij

0
283
Kreu i BDI-së Ali Ahmeti në ‘Rruga drejt…’, përball Muhamed Zeqirit flet për rastin e Kumanovës, gjegjësisht për përleshjen mes forcave policore dhe grupit të armatosur…