Android në Windows

Në faqet zyrtare të BlueStacks mund të shkarkohet beta e hapur e emulatorit të tyre të Androidit në Windows.

Versioni i ri është shumë më i qëndrueshëm në krahasim me alfa versionin nga fundi i vitit të kaluar, dhe sjell mundësinë e ekzekutimit të aplikacioneve të shkruara për Android në ARM, dhe atyre të cilët kanë përkrahjen për akselerimin harduerik grafik.

Sipas pohimeve alfa publike ishte shkarkuar në mbi një milion ekzemplarë gjatë tri muajve të parë, e në të janë aktivizuar (me sukses) mbi 4.5 milion aplikacione për Android. /Kohaislame/

Artikulli paraprakMësimet që nxjerrim nga namazi (13 Dobi)
Artikulli vijues‘Çetnikja’ Antonijevic lirohet me kaucion