Arrestimet, BDI del me qëndrim

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani ka thënë se shqiptarët më shumë se çdo kush kanë qenë të interesuar në zbardhjen e rastit, pasi ata nuk mund të pranojnë përgjegjësi kolektive për vrasje fëmijësh, krim që nuk e mbajnë mend në historinë e tyre as në kohëra lufte.

“Andaj, edhe përkushtimi jonë si subjekt politik për të dhënë kontribut maksimal në identifikimin e vrasësve me emër dhe mbiemër, se pavarësisht se çfarë nacionaliteti janë, ata janë vetëm vrasës dhe asgjë më pak ose më shumë”, ka thënë për “Zhurnal” zëdhënësi i integristëve Bujar Osmani.

Artikulli paraprakObama: Koha e luftës po përfundon
Artikulli vijuesClinton në Kinë, bisedime mbi aktivistin e arratisur