Arrestohet palestinezi vetëm pse prodhoj parfumin "Aroma Mursi"

0
113

Shërbimi i Sigurimit i Autonomisë Palestineze arrestoi një banor të Tule Karem, i cili dyshohet për prodhimin dhe shitjen e parfumit “Aroma Mursi”, të quajtur kështu për nder të Presidentit egjiptian të rrëzuar nga pushteti.
Dyqani, në të cilin shiteshin parfumet me emrin e Presidentit egjiptian të rrëzuar nga pushteti, është i specializuar për shitjen e parfumeve dhe kolonjës të prodhimit vendas për burra dhe gra.
Më parë autoritetet e Autonomisë Palestineze janë shprehur në mbështje të përmbysjes së Mursit dhe veprimeve të ushtrisë egjiptiane për shtypjen e protestave të përkrahësve të “Vëllazërisë Myslimane”.