"Baba" i Hip Hopit Suge Knight pranon Islamin

0
237

Producenti kontrovez Suge Kniht i njohur me të bëmat e tij kriminele në nëntokën Amerikane ka pranuar Islamin ai ndryshe njihet edhe si producent i shum Reperëve Amerikan si psh: Dr Dre, 2 Pac, Snop Dogg etj ish Reperi NAPOLEON BALE tash më thirës i njohur Islam ka lansuar këtë informatë në rrjetet sociale ku shihet në foto bashk me të, ai më tej ka shkruar: 

 

Në këtë foto Princi Abdulaziz Al-Saud, Suge Knigt, unë dhe Abdulilah. Takimi me Suge Knight në Los Angeles, Kaliforni. Në këtë natë Suge na tregoi neve që ai e pranoi Islamin, ndërsa ishte në burg dhe madje kishte agjëruar Ramazanin e tij të parë. Allahu na udhëzoftë, atë dhe na bëftë të gjithëve ta kuptojmë dhe pranojmë Fenë e tij.