Bajrami nepër botë: Nga namazi tek fishekzjarret dhe tradita

Fotografitë shfaqin atmosferën e Fitër Bajramit, që njëherit shënon edhe fundin e muajit të bekuar të Ramazanit.

160706016.11_xlad_212016454ad_212016672ad_212019843ad_212020014ad_212020158ad_212020603ad_212020636ad_212025058ad_212025245ad_212025472bajramibajrami1bajrami2bajrami3bajrami4bajrami6bajrami7shqiperi

Artikulli paraprakSë paku 20 veteran të luftës të SHBA-së bëjnë vetëvrasje për çdo ditë
Artikulli vijuesFjalimi i Myftiut të Shkodrës për Fitër Bajramin 1437/2016