Banori i Hasanbegut edhe pse me dëme të mëdha pajtohet me caktimin e Zotit

Koha Islame edhe njëher ishte në lagjen e Hasanbegut ku pa prej së afërmi dëmet e shkaktuara nga vërshimet që ndodhën javën e kaluar. Ne takuam dhe bëmë intervistë me Naim Hamidi banor i Hasanbegut i cili ishte i dëmtuar shumë në aspektin material. Por ajo që na dha mbresë ishin fjalët e Naimit i cili edhe pse me dëme të mëdha pajtohet me caktimin e Zotit dhe e faleminderon Atë që nuk ka ndodhë diç më keq, për ta dëgjuar intervisten e realizuar nga Koha Islame klikoni më poshtë:

 

Artikulli paraprakUsain Bolt i artë edhe në Rio 2016 (Video)
Artikulli vijuesNjë Bisedë mes Hoxhës Muharem Ismaili dhe zjarfikësit Turk në lagjen e Hasanbegut