Një Bisedë mes Hoxhës Muharem Ismaili dhe zjarfikësit Turk në lagjen e Hasanbegut

Kontingjeti Turk i ndihmave ishte prezent që nga fillimi i krizës pas vërshimeve në lagjen e Hasanbegut, në këtë video eksluzive nga Koha Islame mund të shihni një bisedë e shkurtër mes Hoxhës Muharem Ismaili si përfaqësues i shoqatës NUN dhe një zjarfikësi Turk nga komuna e Stambollit i cili bashk me pjestarë tjerë të zjarfikësve ndihmonin tek një shtëpi shqiptare, për ta shikuar videon klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakBanori i Hasanbegut edhe pse me dëme të mëdha pajtohet me caktimin e Zotit
Artikulli vijuesHaxhiu plak faleminderon Turqit për ndihmën që japin në lagjen e Hasanbegut