Bashkësia Islame e Maqedonisë në ndihmë të Kumanovës

0
186
Reis el Ulema Sulejman Rexhepi, sot ka vizituar lagjen e Trimave, ku një javë e parë ishin zhvilluar luftime mes policisë maqedone dhe një grupi të armatosur.
Ai me këtë rast ka sjellur një kontigjent me ndihma, ndihma këto që u mblodhën nëpër xhamitë e Maqedonisë, për tu solidarizuar me ato që u dëmtuan gjatë atij konflikti./KohaIslame