BE-ja do t`i jap edhe 10 milion euro Maqedonisë për menaxhimin me refugjatët

Bashkimi Evropian sot miratoi edhe dhjetë milion euro ndihmë për Republikën e Maqedonisë në menaxhimin me krizën e refugjatëve, transmeton zhurnal.mk

Kjo ndihmë i jepet Republikës së Maqedonisë për shkak të menaxhimit të saj me krizën e refugjatëve edhe pse në kufirin në veri dhe në jug ka Bashkimin Evropian i cili nuk merr parasysh që direkt të përkujdeset për refugjatët.
Artikulli paraprakVIDEO – Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi
Artikulli vijuesDuhani shitet brenda gjimnazit në Ferizaj