Bekir Halimi: Kumanova është një skenar

0
249
Hoxha Bekir Halimi nga Maqedonia, i cili gjatë ditëve të “luftimeve” në Kumanovë, ishte në rrjedha të asaj se çfarë ndodhte duke shkruar shpesh herë qëndrime në rrjete sociale.
Në një video prononcim ai thotë se ajo çfarë ndodhi në Kumanovë është një skenar i përgatitur dhe kjo u bë për shkak të interesave të ngushta të disa politikanëve për të ruajtur karrigen e tyre.
Ai po ashtu në video porositë të rinjtë të mos bien pre e vokabularëve emocional se atje ka luftë e të marrin armët për të luftuar.

“>