BESA prezanton idenë e Këshillit Mbipartiak edhe në Ambasadën Amerikane në Shkup

0
137

Një delegacion i lartë i Lëvizjes BESA, me në krye Bilall Kasamin sot kanë realizuar një takim në Ambasadën Amerikane në Shkup.

Në këtë takim u bisedua për situatën aktuale politike në Maqedoni, si dhe problemet që i tangojnë qytetarët në përgjithësi. Përfaqësuesit e Lëvizjes BESA para zyrtarëve të ambasadës amerikane prezantuan platformën e BESËS, kurse sqaruan më në detaje edhe idenë dhe qëllimin e Këshillit Mbipartiak.
Takimi kaloi në frymë konstruktive dhe miqësore, ndërkaq të dyja palët u dakorduan që bisedimet e këtilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen.