BFI ngushllon Bruxelin… Harron Ajlanin e vogël!

 

 

 

Sunullah ISLAMI

BFI ngushllon dhe shkruan ESE për viktimat në Bruxel …
BFI nuk reagoi fare për loçkën e vogël të mbytur në bregdet!

– Kjo është padrejtësi – E ngris zërin kundër padrejtësisë

Untitled.1

Artikulli paraprakLavrov: Europianët duhet të lënë anash lojrat gjeopolitike
Artikulli vijuesPropozim për vazhdim të afatit për gjendjen e krizës në kufirin jugor dhe verior