Bleta mbretëreshë jeton 5-7 vjet, në ndryshim nga bletët punëtore që jetojnë 7-8 javë?

0
192

Kjo ndodh sepse bleta mbretëreshë, ushqehet me qumësht blete i prodhuar nga bletët “infermiere”, qumësht i cili stimulon rritjen dhe imunitetin.

Qumështi i bletës është një stimulues i balancuar që ndihmon në rritjen e forcës dhe mbrojtjes imunitare.
Raportohet nga studimet dhe çertifikimet europiane të ketë këto veti:

1. Pastron trupin nga substancat toksike, lodhjen kronike.
2. Redukton dhimbjen muskulare, rrit përqëndrimin
3. Magazinon energji
4. Rrit tonusin e përgjithshëm të trupit.

Qumësht blete për fëmijë e të rritur ju ndihmon çdo ditë, për të arritur mirëqënien tuaj.