Tuesday, July 5, 2022

Turqia si faktor shkatërruese e ëndrrave Anglo-Franceze !!

0
Savash VELIU Lojrat mbi Turqinë janë cikrime momentale që sjellin zëra dhe dukuri mashtruese në opinion të gjër që bëjnë Turqinë të mos shoh fotografin...