Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh ato se si po e luftojnë “terorizmin global” dhe se kan informata të më7dhaja, por kur nuk i dëgjon këta amatera të flasin për nodnjë informatë rreth Terorit Serb që akoma vazhdon të jet prezent në Kosovë.

Përderi sa MOSADI i Izraelit akoma hulumton dhe burgosë shtetas Gjerman që kan qenë prezent apo kan ndihmuar gjat gjenocidit ndaj Hebrenjëve viteve të 40-ta shekullin e kaluar, shërbimet tona nuk ta japin as edhe një info se ku ndodhen masakruesit e fëmijëve shqiptarë në vitin 1998, 1999 apo dhunuesit serb të motrave shqiptare në luftën e Kosovës.

Si duket këta amatera punë kryesore e kanë të miren me Hoxhallarë, Myslimanë, Aktivista Islamik, të jet komedia më interesante të gjithë këta Hoxhallarë qëndrimet e tyre i publikojn në youtube andaj mundemi me paramendu se sa lodhen duke hulumtu video këta amatera!

Rasti i fundit ku hodhen frigë mes popullit me lajmin se gjoja Lavdrim Muhaxheri ndodhet në Shkup u demantua nga shërbimet tjera ballkanike që janë profesionale e jo si këta tu Kosoves që marin në qafë Hoxhallarë që nuk kan lidhje me extremizmin e dhunshëm siç ndodhi në shtatorin e vitit 2014 ku u burgosen hoxhallarët e pafajshëm dhe nuk u dëshmua fare për fajsinë e tyre.

 

Koha ISLAME

Artikulli paraprakVIDEO: Kujt do t’i takojë fëmija 2 vjeçar i Nazmijes?
Artikulli vijuesVIDEO – Kërkes nga ambasada e Holandës për takim me Hoxhën Bekir Halimi