Ulet përsëri vlera e Euros

Euroja ka rënë në nivelin më të ulët në katër muaj, pas shqetësimeve se Greqia, e paralizuar nga borxhet, mund të lërë Eurozonën. ...

Rreth 73% e të rinjve të papunë

Niveli i papunësisë mes të rinjve të moshës nga 15 në 24 vjeç në Kosovë është shumë i madh. Kështu tregon raporti më i...

Në Podujevë ndihmohen 140 fermerë me farë misri

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Podujevës, ka ndihmuar 140 fermerë me të mbjella pranverore. Fermerët e përzgjedhur janë ndihmuar...

Turqit blenë uzinën problematike malazeze të çelikut edhe pse ka 193 milionë euro borxhe

Me 193 milionë euro borxhe, Zelejzara AD Niksiç e Malit të Zi u ble nga një ndërmarrje turke. Gjithashtu në lajmet nga biznes: FMN...

Rritet borxhi i jashtëm i Kosovës

Borxhi i jashtëm i Kosovës ka arritur në vlerën prej 1 miliard e 426 eurosh në fund të vitit 2011. Ky borxh është rritur...

AVUK-U DO TË ASGJËSOJË MBI 26 TONË MISH

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës së Kosovës (AVUK), do të bëjë sot asgjësimin e mbi 26 mijë tonëve mish, pasi që është konstatuar se...

Kostoja e jetesës, dyfish më e shtrenjtë

Në dekadën e fundit është shtrenjtuar jetesa në Kosovë. Dhjetë vjet më parë, çmimet e produkteve ushqimore dhe të shërbimeve të tjera kanë pasur...

LO: 202 MILIONË TË PAPUNË

Papunësia globale këtë vit parashikohet të arrijë në 202 milionë vetë. Ky paralajmërim për papunësinë vjen nga raporti i Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO)...

Dhjetë kompaninë që zotërojnë produktet që i blejmë

Ndoshta e dini që shumicën e produkteve që sot i blejmë i kontrollojnë disa nga kompanitë më të mëdha në botë. Në një grafikon...

Privatizimit nuk i shpëton as lokaliteti arkeologjik i mbrojtur me ligj

Në bregun e majtë të Lumit të Bardhë në Fushë të Pejës zënë vend disa themele që besohet të jenë fillimet e para të...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...