iPhone 5 ndoshta gjatë qershorit?

0
Shumë kritika janë bërë në drejtim të kompanisë Foxconn për shkak të kushteve të vështira të punës, por lajmet e dëgjuara kohë më parë...

Shkencëtari amerikan zbulon që truri gjatë lutjes reprogramohet

0
Ky shkencëtar hulumtoi çfarë ndodh në tru gjatë kohës së lutjes: aktivitetin e tij, gjykimin dhe karakteristikat vepruese. Zbuloi që namazi ka veprim të...

Janë vjedhur 1.5 milion numra të kartave të kreditit

0
Global Payments publikoi se nga sistemi i tij janë vjedhur deri në 1.5 milion karta të kreditit. Kompania e specializuar për përpunimin e transaksioneve...

Themelohet Samsung Display

0
Samsung Display është prodhuesi më i madh botërorë i ekraneve. Bëhet fjalë për kompaninë e re të ndarë nga kompania amë Samsung Electronics. Kompania...

Motorola hetohet nga Bashkimi Evropian

0
Bashkimi Evropian ka njoftuar se ka nisur dy hetime me bazë mosbesimi ndaj gjigantit amerikan, kompanisë Motorola, pas ankesave të bëra nga rivalët e...

Windows XP ne rritje

0
Windows XP është ende bindshëm sistemi udhëheqës operativ për kompjuterët e tavolinës, ndërsa gjatë marsit ai madje rriti avantazhin. Në të vërtetë, sipas statistikës së...

10 milionë porosi Galaxy S III

0
Ne e dimë që Samsung Galaxy S III do të vijë gjatë dy muajve të ardhshëm, edhe pse një paralajmërim i tillë nuk është...

Facebook nuk i ka 800 milionë përdorues!

0
Nëse i pyesim shumicën e njerëzve në lidhje me bazën e përdoruesve aktiv në Facebook, numri që do të dëgjojmë do të jetë rreth...

"Miku" më i mirë interneti, harrohet libri

0
Në Ditën Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë dhe të Rinjë, triumfon interneti. Tashmë është fakt i njohur dhe i pakundërshtueshëm që zhvillimi i teknologjive...

60 vjet burg për hakerin nga Florida

0
Hakeri nga Florida, Kristopher Çanej, rrezikon dënim me 60 vite burg, pasi që është deklaruar fajtor për ‘thyerjen’ e e-maileve të personaliteteve të famshme,...