Sunday, September 19, 2021

Çka është ZIP Kodi?

0
ZIP qëndron për Planin e Përmirësimit të Zonës dhe është një formë e kodit postar që përdoret që nga viti 1963 Kodi ZIP është një...

Kalashnikov shpalos makinën elektrike të fluturimit

0
Është mundësuar nga një grup prej gjashtëmbëdhjetë helikave, aplikimet e saj mund të përfshijnë zbulimin, komunikimin dhe detyra të tjera./Kumti.com https://www.youtube.com/watch?v=UR6K6hARevo

Mos bleni një makinë të re nëse nuk ka këto 4 sisteme të sigurisë

0
Në ditët e sotit, makinat e reja vijnë me mjaft sisteme dhe tipare ndihmëse për shoferët. Disa nga këto tipare të teknologjisë janë me të...

Cili është ndryshimi midis pandemisë dhe epidemisë?

0
Megjithëse ato përdoren ndonjëherë në mënyrë të ndërsjellë, ekziston një dallim midis pandemisë dhe epidemisë. Kur ka një shpërthim të sëmundjes, gjëja më shqetësuese është...

Çfarë është Dendësia?

0
Dendësia është një njësi e përdorur për të matur kompaktësinë e një substance. Ashtu si çdo njësi tjetër e matjes, densiteti ka një shumëllojshmëri të...

Si mund ta konvertoni Celsius në Kelvin?

0
Celsius dhe Kelvin janë dy shkallë të zakonshme të temperaturës së përdorur. Çfarë është temperatura? Temperatura është intensiteti i nxehtësisë ose ftohtësisë së një objekti. Temperatura...

Ja pse Apple është kompania më e suksesshme në histori

0
Shifrat kanë treguar që Apple nuk është kompania më e suksesshme tani për tani por është më e suksesshmja në të gjithë historinë e...

Pse ra çmimi i Bitcoin dhe kriptovalutave tjera?

0
Çmimi i Bitcoin që nga e hëna ka rënë deri në 20 për qind pasi rregullatorët në Korenë e Jugut përsëriten paralajmërimet se mund...

Kina bllokon platformat e centralizuara të këmbimit të monedhave kriptografike

0
Autoritetet Kineze do të bllokojnë aksesin në platformat e centralizuara të monedhave kriptografike brenda dhe jashtë vendit raportoi Bloomberg.   Autoritetet e vendit me popullsinë më...

Po mendoni të investoni në Bitcoin, mos e bëni?

0
Unë për disa vite jam duke e vëzhguar këtë situatë të Bitcoin, duke menduar se do të bie. Por një çmenduri kolektive ka shpërthyer rreth...