Ja se si mund ta eliminoni versionin e ri të Snapit

Nëse jeni një nga njerëzit që nuk jeni të kënaqur me përditësimin e fundit, atëherë përdoruesit e Android dhe iOS mund t’i ndjekin hapat e më poshtëm, të paraqitur në video për ta zvogëluar këtë problem.

Përdoruesit e Apple mund të shkarkojnë një version më të vjetër nëpërmjet iTunes duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Nëse keni bërë përditësimin e SnapChat, mos e përditësoni akoma aplikacionet në iTunes. Mund përdorësh kopjen e vjetër të aplikacionit që ruhet ende në bibliotekën e iTunes.
2.Fshini aplikacionin në iPhone duke shtypur ikonën e aplikacionit për disa sekonda. Një kënd i vogël x do të shfaqet në këndin e sipërm.

Shtypni X në aplikacionin që dëshironi të fshini.
4.Shtypni butonin shtëpi “home” pasi aplikacioni të jetë zhdukur nga ekrani për të dalë nga modaliteti i fshirjes.

Pas kësaj, lidhni iPhone tuaj në kompjuterin tuaj. Hapni iTunes dhe zgjidhni pajisjen tuaj. Sidoqoftë, mos sinkronizoni në këtë kohë.
6.Klikoni butonin “Apps”. Zgjidh “Apps” në sidebar iTunes.

Gjeni aplikacionin që dëshironi të instaloni nga lista e aplikacioneve në iTunes. Zgjidhni opsionin “Instalo” dhe sinkronizoni pajisjen tuaj. Versioni që keni kopjuar në iTunes do të kopjohet në iPhone tuaj.
Shpresojmë që pas këtyre hapave tani të keni versionin e vjetër të SnapChat. Android mund ta zgjedh vet versionin që dëshiron./

Artikulli paraprakKolegji “Mehmet Akif” dënohet më 12 mijë euro,shkeli privatësinë e nxënësve
Artikulli vijuesKy Zëvendëskryeministër shpenzoi më shumë derivate se sa kryeministri