IKRE ( Ngjarje e vertetë )

0
KRE ( Ngjarje e vertetë ) Hyri një kirurg me të shpejt në spital, pasi e kishin thirrur urgjent për një ndërhyrje të shpejt kirurgjike...

Historia e gjyshit në xhenazen e të cilit bënte “tavaf” një pëllumb i bardhë

0
Në një fshat të Rusisë, ku kanë jetuar muslimanët, kishte vetëm një mushaf (Kuran), dhe banorët hidhnin short, kush kishte fat e merrte mus’hafin...

17 ateistët dhe Imam Shafiu

0
Shtatëmbëdhjetë ateistë erdhën tek unë përderisa isha në udhëtim për në Gaza, dhe më thanë: “Cili është argumenti se ekziston një Krijues?” Unë u thashë atyre:...

Historia e djalit që shihte harame

0
Erdhi nje djale tek nje dijetar dhe i tha: Une jam nje djale i ri, kam shume deshira dhe nuk e permbaj dot veten nga...

A dëshiron të pendohesh dhe ta lesh duhanin?

0
“Një njeri shkoi deri te kardiokirurgu dhe thirrësi i njohur Islam Dr. Halid el Xhubejr dhe e pyeti: Doktor i lash të gjitha gjërat...

Rrëfimi për profetin Xherxhis

0
Në kohën e Xherxhisit, njërit prej pejgambereve të Beni Israilëve, jetonte një mbret arrogant i cili kishte bërë shumë shkatërrim dhe popullin e tij...

Sulltan Sulejmani dhe plaka

0
Sulltan Sulejmani konsiderohet një nga Sulltanët më të fuqishëm të Shtetit Osman. Ai deshi të ndërton xhaminë më të madhe dhe më të bukur,...

Banorët më të pakët në xhennet

0
Vërejta shenja të brengosjes në fytyrën e vajzës sime Sarës. E pyeta nënën e saj mos është e sëmurë, ose mos është mërzitur nga...

3 Pyetjet që nuk i përgjigjej asnjë njeri më parë?

0
Një djalë i ri shkoi tek një dijetar dhe i tha se :”Nuk falem derisa t`i përgjigjesh tre pyetjeve të mia”.Dijetari i tha:”Cilat janë...

Le ta shoh Allahu i Madhërishëm se në cilën anë jam

0
Gjatë kohës së Sulejmanit a.s një ushtri armike me katapultë goditi një xhami e cila u kaplua nga zjarri. Njerëzit vrapuan mekova për ta...