Të varur ndaj “Facebook” apo thjesht një rastësi?

Një listë me pyetje të thjeshta mund t’ju ndihmojë të zbuloni nëse prania juaj në rrjetet shoqërore është thjesht një pasion i këndshëm apo...

Pijet energjike, rrezik për shëndetin e adoleshentëve

Shumë pije energjike kanë përbërës, të cilët mund të japin një efekt të dëmshëm mbi shëndetin e adoleshentëve. Është bërë një trend i adoleshentëve...

Virtyti i lartë i uljes së shikimit

Allahu, i Lartësuari, ka thënë: “Thuaju besimtarëve të ndalin shikimet (prej haramit), t’i ruajnë pjesët e turpshme të trupit të tyre, se kjo është...

Tubimi dhe shumëzimi i Kur’anit

Muzemil Osmani Kur’ani, që është fjalë e Allahut (xh. sh.),  zbriti në intervale të caktuara kohore, sukcesivisht brenda periudhës 23 vjeçare, duke filluar në Mekë...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...