Sunday, September 19, 2021

Dhjetë gjëra janë të humbura që nuk mund të përfitosh prej tyre:

0
Dhjetë gjëra janë të humbura që nuk mund të përfitosh prej tyre: 1. Dituria pa veprën. 2. Vepra pa sinqeritet dhe pa pasim. 3. Pasuri që nuk...

Përse dikënd e bezdisin zhurmat e përtypjes së dikujt gjatë ngrënies?

0
Të bezdisin zhurmat, apo përtypjet e një personi teksa ha? Nuk shkon në kinema, sepse nuk do të dëgjosh të tjerët të përtypen, ndërsa...

Si t’ia filloj për herë të parë faljen e namazit të xhumasë!

0
Së pari ju përgëzoj për tejkalimin e komplekseve të kota që janë cytje e hapur e krijesës së mallkuar e cila mundohet të vë...

7 format e shpalljeve ndaj profetit Muhamed alejhi selam

0
Allahu ia solli Shpalljen Pejgamberit në shumë forma: E para: Ëndrrat e sakta. Ato ishin edhe fillimet e Shpalljes. Sa herë që shikonte ëndërr, i...