Çka është Bashkimi i Beneluksit?

Benelux është një bashkim gjeopolitik dhe socio-ekonomik i Belgjikës, Holandës dhe Luksemburgut brenda Komunitetit më të madh Europian Bashkimi i Beneluksit i referohet bashkimit politik,...

Si është formuar bora?

Dëbora formohet kur kristalet e akullit përplasen dhe formojnë kristale akulli edhe më të mëdhenj të quajtur Flokët e Dëborës.Kumti.com Dëbora i referohet një lloji...
video

Si të shumëzoni me gishta (trika matematikor) (Video)

Shumëzimi me gishta. Duke shumëzuar 6, 7, 8, 9 dhe 10 duke përdorur gishtat.  /Kumti.com https://www.youtube.com/watch?v=ieX9UlD087c

Si u zhvillua hebraishtja?

Hebraishtja, amtare në Izrael, është folur nga rreth 9 milion njerëz në mbarë botën Populli hebre është një nga njerëzit më të studiuar në botë,...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Divani

Divani (nga persishtja për dhomë enti, ulse e rehatshme e zyrtarit më vonë përmbledhje vjeshash) në letërsinë orientale ishte një përmbledhje vjershash, të renditura...

Zakat

Zakat: Kjo i referohet një pagese obligativ për çdo Musliman që ka prone në pasuri në vlerë të barabartë apo më të lartë sesa...

Çfarë është traktati?

Traktati është një marrëveshje e bërë sipas ligjit ndërkombëtar Që nga koha në memorial, traktatet kanë qenë një dokument i rëndësishëm i hartuar nga vende...
video

Pastrimi i dritave te veturës me pastë dhëmbësh

Përdorimi i pastës së dhëmbëve për restaurimin e dritës. Mësoni si të pastroni fijet me pastë dhëmbësh dhe të rivendosni dritat e verdha në...

A e dini se numri i baktereve në gojë më i madh se ai...

Vetëm një në tre pjesëmarrës në studim ka deklaruar se përdorë perin e dhëmbëve dhe ujin higjienik për shpëlarjen e gojës. Numri i baktereve që njerëzit mund të...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...