Herbie i famshëm shitet për 32 mijë dollarë

Ajo është makina më e dashur për fëmijët por jo vetëm. Makina e cila ka portretizuar “Herbie-n” në filmin me të njëjtin titull është...

E dini çfarë i ndodh zemrës suaj nëse nuk shoqëroheni me Kuranin?

Çfarë do të ndodhte me trupat tanë, nëse me ditë nuk do të hanim dhe pinim, ndërsa pas kësaj do të pinim një gotë...

Metodat e profetit për trajtimin e gabimeve të njerëzve

Parathënie Lavdërimet janë për Allahut, Zotin e Botëve, Zotëruesin e ditës së gjykimit, I pari pafillim e I fundit pa mbarim, Krijuesi i qiellit dhe...

Shkurtesa të dobishme për Windows

Shumica prej nesh i di disa shkurtesa në tastierën të cilën e përdorim për punën e përditshme. Mirëpo, nganjëherë është mirë t’i rikujtojmë apo...

Hafizi shehid nga Tetova, Sherif ef. Sherifi (1860 – 1913)

Është njëri nga shehidët e Luftërave Ballkanike, i cili me armë në dorë iu kundërvu armikut për ta shpëtuar atdheun nga gllabërimi i agresorit...

Çfarë është rajoni?

Në gjeografi, një rajon është një zonë e gjerë që dallon nga karakteristikat fizike   Rajonet janë zona të ndara gjerësisht nga gjeografia fizike (karakteristikat fizike),...

Unike në botë, jetimorja në Sri Lanka strehë për 79 elefantë

 Jetimorja e parë dhe e vetme në botë që kujdesët për elefantët ndodhet në fshatin Pinnawala në rajonin qendror të Sri Lankas, dhe tani...

KABINET

KABINET m. 1. Dhomë e veçantë në një institucion, që ka mjetet a pajisjet e duhura për të studiuar, për t'u konsultuar, për të...

Bëhu udhëtar që le gjurmë të mira pas vdekjes tënde

“Ruaji veprat e mira me shume se frymemarrjet e tua, sepse frymemarrja jote do te ndaloje nje dite, kurse veprat e mira mbesin me...

A dallon ‘brendi’ nga ‘produkti’ ?

Jim Joseph, i cili është profesor në Universitetin e New York, thotë se po të thellohemi në këtë pyetje, do të vërejmë se ka...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...