SI E NJOHIM NE MARK KRASNIQIN?

Pejë, 15. 12. 2013 - (Armiqësimi i Mark Krasniqit me Gjon Sereqin!) - Akademik Mark Krasniqit u lind më 19 tetor 1920, në fshatin...

Egesta Lopçi, shkencëtarja me shami

Egesta Lopçi vajza nga Shkodra që prej 18 vitesh jeton, studion e punon në Itali u vleresua nga Keshilli Bashkiak i  Shkodrës me titullin...

Kush është Muhamedi (paqja qoftë mbi të)?

Muhamedi a.s nuk ishte vetëm një i dërguar si shumë të dërguar të tjerë para tij. Ai ishte profeti me të cilin Zoti i...

Khaulah Bint Al-Azuar – Gruaja që dha shembull për të gjithë burrat

Khaulah ishte bija e njërit prej krerëve të fisit Beni Asad, dhe familja e saj e përqafoi Islamin në ditët e tij të hershme....

HAXHI HAFIZ ISMET DIBRA – I arrestuar për bindje fetare

HAXHI HAFIZ ISMET DIBRA I Arrestuar Për Bindje Fetare Dibra është vendlindja e Haxhi Hafiz Ismet Dibrës, Stambolli është vendi ku bëri studimet e larta. Tirana...

Historia e kryetarit të Manchester, nga barktharë në Pakistan në postin aktual

Muhamed Evzal Khan, nga nje barkthare ne Pakistan ne kryetar bashkie ne Manchester. Përvoja e suksesshme e Muhamed Efzal Khan na thotë se kushtet...

Hafiz Ali Podgorica (1855-1929)

Kryetar i parë i Bashkisë Durrës (1909-1912), Kadi e Myfti i Durrësit, Ngritës i Flamurit në Durrës. I dekoruar me urdhrin e Klasit I...

Hoxhë Qamil Klinaku shembull për përkushtim

Gjatë kohes sa ka qenë imam në xhami, vetëm dy herë nuk ka shkuar në namazin e sabahut - thonë bashkëkohësit e tij Nje...

Mulla Tahir Efendi Thaçi (1898-1984)

Mulla Tahir ef. Thaçi ishte burrë i urtë, i ditur, i ndritur, shumë i matur dhe me sjellje shembullore. Për këto cilësi, të gjithë...

Hoxhë Kadri Prishtina, Ministri i Drejtësisë që u akuzua për rivendosjen e SHERIATIT në...

Ministri i Drejtësisë që u akuzua për rivendosjen e SHERIATIT në drejtësinë shqiptare   “Kërkimi i s‘vërtetës është e drejt e mendjes”   Për...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...