Saturday, August 13, 2022

Masakra e Bihorit në “Natën e Bozhiqëve” viti 1943 (mbi 4.628 banorë shqiptarë janë...

0
Masakra e Bihorit në Natën e Bozhiqëve të 1943tes. Mbi 4 628 banorë shqiptarë janë vrarë, therur, dhe masakruar në forma të ndryshme forcat...

Robert David Steele: ‘Sulmet terroriste janë të sajuara nga shërbimet sekrete amerikane’

0
Robert David Steele është një oficer amerikan i zbulimit të Forcave të Armatosura të Shteteve të Bashkuara, i cili në "Trupat e Marinës" ka...

Dinastitë amerikane që kontrollojnë Shba’të dhe botën

0
Nëpërmjet parave, talentit apo thjesht publicitetit të mirë, disa familje dominojnë në jetën amerikane. Ata janë dinastitë e vjetra legjendare, dinastitë industriale të shekullit 20,...

‘Pranvera arabe’ – Lufta e oligarkëve miliarderë për naftë në lindjen e mesme!

0
Lufta është instrument i politikës (bëhet për interesa strategjike, për pasuri tokësore e nëntokësore, etj) sepse siç thotë, juristi i shquar amerikan, Francis Paiker...

Mos u dorëzo, ktheji dështimet në lojë, mëso prej tyre, ato janë pjesë e...

0
Mos u dorëzo, ktheji dështimet në lojë, mëso prej tyre, ato janë pjesë e suksesit (Video) Solli per ju Kumti.com  

Mos ji viktimë e propagandës!

0
Ka një ndryshim—madje një ndryshim të madh—midis arsimimit dhe propagandës. Arsimimi të tregon si të mendosh. Propaganda të thotë çfarë të mendosh. Mësuesit e mirë i paraqesin të...

Si të nxjerrim dobi nga portalet dhe gazetat

0
Si të nxjerrim dobi nga portalet «Ai që nuk lexon kurrë gazeta, është i marrë; por ai që beson çdo gjë që lexon, vetëm se...

Assange: Interneti është i rrezikshëm dhe di më shumë për ne se nënat tona

0
"Ata që na përcjellin dinë më shumë për ne, se ne për veten tonë”, ka thënë Julian Assange . "Sëmundja që ka kapluar internetin përfshinë...

Aroma dhe truri (efekti në joshjen e konsumatorëve)

0
Aroma mund të rikthejë kujtimet. Era e një parfumi të caktuar mund të rikrijojë vizionet e një dashurie të parë dhe mund të nxisë...

Qeveria Sekrete, 13 familjet që drejtojnë botën

0
Qeveria Sekrete, 13 familjet që drejtojnë botën: 1. Astor 2. Bundy 3. Collins 4. DuPont 5. Freeman 6. Kennedy 7. Li (Kineze) 8. Onassis 9. Rockefeller 10. Rothschild 11. Russell 12. Van Duyn 13. Merovingiens (Familja Mbretërore...