Tuberkulozi

0
Tuberkulozi; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Tuberkulozi, i quajtur shpesh TB, është një infeksion i mushkërive që mund të ndodhë edhe në zona të tjera të...

Gjakderdhja nga mishi i dhëmbëve

0
Sipas hulumtimeve më të fundit, ekspertët paralajmërojnë meshkujt që vuajnë nga gjakderdhja e mishrave janë më të rrezikuar nga impotenca. Hulumtimi, i botuar në revistën...

Hekuri

0
Hekuri; Roli, Mungesa, Burimet, Doza ditore Hekuri është element kimik me simbolin Fe, dhe numër atomik 26. Hekuri gjendet kryesisht në gjakun e njeriut (Sasia...

Çfarë çaji mund t’i jepni fëmijës para se të mbush një vit jetë

0
Mamia Razije Musa ka këshilluar nënat që të kenë kujdes me dhënien e çajit tek fëmijët që ende nuk i kanë mbushur një vit...

“Pijet energjike e ndalin rritën e fëmive” (video)

0
Hulumtimet: 74% e fëmive në Kosovë përdorin pije energjike Pijet energjike janë ba trend i përdorimit në vendin tonë, madje ato përdorën ma së shumti...

Ҫrregullimet digjestive, obeziteti dhe agjërimi

0
Edhe pse agjërimi në muajin e shenjtë të Ramazanit ka për qëllim ngritjen sa më të lartë shpirtërore, gjatë këtij muaji rrënjoset një ndjenjë...

Ushqimet më të mira për të ndihmuar Fertilitetin

0
Për të pasur një fëmijë, është një nga ngjarjet më të dëshiruara dhe të çmuara të jetës. Zgjidhja mund të jetë më afër se...

Hudhra e Egër – Shëruesja e Plotfuqishme

0
Vlerat shëruese të hudhrës së egër janë thuajse të panjohura, ndonëse çdo ekspert i mjekësisë alternative e rekomandon këtë barishte pa asnjë dyshim. Të dhënat...

Si ndikon ndryshimi i stinëve dhe moti i ftohtë në tensionin e gjakut?

0
Tensioni i gjakut është zakonisht më i lartë në dimër dhe më i ulët gjatë verës. Kjo për shkak se temperaturat e ulëta i...

7 sëmundjet që urina e juaj do t’jua tregojë

0
Kjo mund të tingëllojë e çuditshme, por çdo herë që të shkosh në tualet, ke një shans për të kontrolluar shëndetin tënd. Duke kontrolluar...