Droga, 'pluhuri' që vret!

0
Droga është një substancë toksike e cila mund të ndryshoj gjendjen e vetëdijes. Drogat janë substance psikoaktive, të cilat pas futjes në organizëm shkaktojnë...

Droga, ‘pluhuri’ që vret!

0
Droga është një substancë toksike e cila mund të ndryshoj gjendjen e vetëdijes. Drogat janë substance psikoaktive, të cilat pas futjes në organizëm shkaktojnë...

Shëndeti i mirë

0
Ta çmojmë atë derisa e kemi! Shëndeti i mirë është bekim i madh i Allahut të Plotfuqishëm për njeriun. Koha e vetme që njeriu...

Shikimi i femrave dobëson kujtesën

0
Ky është një studim i ri që thekson vërtetësinë e asaj që është shpallur në Kuran para katërmbëdhjetë shekujsh, për faktin se shkencëtarët kanë...

Ilaç për sy, i nxjerrë nga Kur’ani famëlartë

0
Një nga kompanitë farmaceutike zvicerane prodhoi një ilaç të quajtur "ilaç kur'anor" që mundëson trajtimin efektiv të personave me shikim të dobët, pa ndërhyrje...

Lehtësimi i dhimbjes sipas sunetit të Pejgamberit

0
Prej një kohe të gjatë te muslimanët ekziston tradita, që fëmijës së porsalindur t’i vendosin në gojë një copëz hurme të përtypur mirë. Muslimanët...

Tri gota çaj të zi çdo ditë ulin tensionin e gjakut dhe e ruajnë...

0
Studimet zbulojnë se pirja e çdoditshme e së paku tri gotave çaj të zi në ditë, e ul tensionin e gjakut për dy deri...

Shalqiri Shume I Mirë Për Tensionin Dhe Infarktin

0
Sipas revistës amerikane Journal of Medical Association përdorimi i zvogëluar i kripës ka efekt kufizues në uljen e tensionit të lartë të gjakut dhe...

Me refleksologji zgjidhni problemin me sinuset

0
Në qoftë se vuani nga sinuse, mbase refleksologjia do të jetë mikja juaj e re! Në qoftë se vuani nga sinuse, mbase refleksologjia do...

Gjaku artificial, shpresa më e re e mjekësisë

0
Çdo vit, shumë persona janë të detyruar të bëjnë një transfuzion gjaku dhe ata janë të varur nga dhuruesit e gjakut, ndërkohë që nevoja...