Hudhra e Egër – Shëruesja e Plotfuqishme

0
Vlerat shëruese të hudhrës së egër janë thuajse të panjohura, ndonëse çdo ekspert i mjekësisë alternative e rekomandon këtë barishte pa asnjë dyshim. Të dhënat...

Bombica

0
Përbërësit 700 gr keksa (biskota) te bluera 500 gr qumsht 250 gr margarin (gjalp) 5 lug kakao ( luge te gjelles ) 500 gr kokos 5 luge sheqer ( lug...

#3 Mbajtës shumë i përdorshëm i librave

0
#3 Mbajtës shumë i përdorshëm i librave

Si të bëheni nënë e lumtur

0
Pyet një nënë a është e lumtur tani që ka një fëmijë dhe përgjigjja zakonisht është po natyrisht. Në fakt, në botë, fëmijët zënë...

Maretë Shqiptare – Vlerat dhe Vetitë Unike të Traditës

0
Shqiptarët shpesh janë konfuzë për emrat dhe pamjen e frutave, sidomos ato të pyllit. Mareja nuk bën asnjë përjashtim në këtë rast. Emri botanik i...

Çfare llambe duhet zgjedhur për abazhurin?

0
Çdo abazhur kërkon llambën e përshtatshme. Forma, përdorimi dhe voltazhi janë disa aspekte që duhen marrë parasysh për të zgjedhur llambën e duhur.Përzgjedhja e...

Si ti zbardhoni dhëmbët në shtëpi për 3 minuta

0
Si ti zbardheni dhëmbët tuaj në shtëpi në vetëm 3 minuta në vitin 2018 me sendet shtëpiake. Të gjitha që ju duhet është kjo: - sode...

Ja si mundë ta bëni një aparat për Coca Cola,Fanta dhe Sprite në kushte...

0
Si të bëni aparat për 3 pije të ndryshme  në shtëpi. Në rastin tim, është Coca-Cola, Fanta dhe Sprite por ju mund të përdorni...

Vendet që pijnë më shumë qumësht

0
Finlanda ka konsumin më të lartë të qumështit për kokë banori. Qumështi merret nga gjëndrat e qumështit të gjitarëve. Fjala qumësht rrjedh nga fjala e...

Si ti paketoni teshat për udhëtim (Video)

0
Kur udhëtojmë, është e rëndësishme që teshat të pakohen në mënyrë efikase, të organizuar dhe të zgjuar. Unë tregoj një metodë për të rrokullisur...