VIDEO – Jeta në vorr

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Jam në një lidhje me një djalë i cili nuk don të...

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

Shkoni vorrosnu te Sveti Sava ju që jeni kundër Xhamiave – Komandant Hoxhë Fatmir...

Hoxha i madh nga Mitrovica ka rreaguar ashpër ndaj disa peticioneve dhe lëvizjeve që kohëve të fundit jan shtuar në Kosovë kundër xhamiave, hoxha...

VIDEO – A mund të bëj Dua për jobesimtarin që Zoti të i udhëzoj

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i dedikohet hoxhës së nderuar...

Kryeministri turk vozit taksi për të mësuar hallet e qytetarëve

Kryeministri turk vozit taksi për të mësuar hallet e qytetarëve https://www.youtube.com/watch?v=7Ro965MyLO0

VIDEO – A dobsohet abdesti nëse u folim femrave për dore

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Nëse një Musliman e zen vdekja me një vend të keq

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjgijeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – A mund të martohem me një ateiste

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Jam shtatzëne, mjekët më kan thënë fëmiu nuk është në rregull

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimine fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar...

VIDEO – Kur një Hoxhë i thot tjetrit Hoxhë MUNAFIK

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

Na ndiqni

167,066NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...

Rritet numri i policëve të plagosur – i pesti duke u trajtuar

Është rritur numri i policëve të plagosur në aksionin e policisë në Veri të vendit.Numri deri tani ka shkuar në pesë. Rastin për klankosova.tv e...