Ja si e përfundoi sezonin e emisionit RRUGA E RE gazetari Muhamed Zekiri (VIDEO)

Duke ju uruar muajin e bekuar të Ramazanit gazetari i njohur Muhamed Zekiri përfundoi sezonin e emisionit të tij RRUGA E RE që transmetohet në TV SHENJA dhe që ngërthen emisione me politikanë të ndryshem ku trajtohen tema aktuale politike.

https://www.youtube.com/watch?v=QsoVXiL_mUw

Artikulli paraprakAKR kërkon debat publik për Trepçën
Artikulli vijuesShoqata “NuN” si ç’do herë, edhe këtë Ramazan së bashku me nevojtarët.