Sunday, September 19, 2021

VIDEO – Nikolla Teslla dhe Steve Jobs nuk kan qenë Musliman por…

0
Shpesh ateistët parashtrojn pyetje që mendojn ata se munden me i zënë në situata të rënda hoxhallarët, një ndër dilemat e tyre është se:...

VIDEO – Padrejtësitë që i bëhen Muslimanit në trevat shqiptare

0
Në këtë video i është parashtruar një pyetje hoxhës Bekir Halimi e cila thotë: Deri kurë o hoxhë kemi me i duru padrejtësitë që...

VIDEO – Mospajtimet në Xhami (Gjenerata e vjetër vs Gjenerata e re)

0
Për mospajtimet që ndodhin pak a shum kohë pas kohe në xhamitë tona mes gjeneratës së re dhe asaj të vjetër hoxhë Ferid Selimi...

Albani dhe Arnauti!

0

VIDEO – Filmi për Omerin (radiallahu anhu)

0
Seriali mbi jetën e Omerin bin Hattabit (radiallahu anhu) viteve të fundit po bën bujë të madhe anembanë botës, megjithatë debati mes Muslimanëve se A...

Gruja që mashtroi tregtarin

0
Desha ta ndajë me vëllezërit e mi këtë tregim të cilin e rrëfen Shejh Muhamed El-Arifi: Erdhi një grua te një grup tregtarësh në vendtakimin...

Midis Shqipërie lojtari Serb përdhos Flamurin Shqiptarë – Ku jeni "patriota"? (VIDEO)

0
Flamuri shqiptar ka shkaktuar incident në ndeshjen Apolonia-Tirana në Fier për Kategorinë Superiore. Një nga tifozët ka hyrë në fushë dhe ka hapur flamurin...

VIDEO – A ban me lexu Kuran me pare

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e kësaj feje tonë të madhe (ISLAM), Pyetja e radhës është rreth leximit të...

VIDEO – Thotë dikush: Pasi sahabet jan përqa, edhe ne përqahemi

0
Ndodhë që dikush të thotë Pasi sahabet jan përqa, edhe ne përqahemi, për këtë ka përgjigje të shkurt hoxha i nderuar Bedri Lika, ta dëgjojmë:   https://www.youtube.com/watch?v=E5k_kCn0GB0

Nusret Kurtishi vjen me ilahi të re (Video)

0
Interpretuesi i njohur i ilahive, Nusret Kurtishi ka lansuar ilahinë e tij të re të titulluar “Bismilah”. Tekstin e kësaj ilahije e ka shkruar Fidush...