VIDEO – A është e vërtetë se në çdo shtëpi ka nga një gjarpër

0
3211

Vazhdojmë me publikim e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës i parashtrohet Hoxhës Muharem Ismaili e cila thotë: A është e vërtetë se në çdo shtëpi ka nga një gjarpër?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: