CIA+FBI = KGB

Gazetari Glenn Greenwald, bashkëthemelues i “Intercept”, deklaroi gjatë një interviste për rrjetin CNN se në zgjedhjet e fundit presidenciale nuk ndërhynë vetëm rusët, por edhe agjencitë qeveritare amerikane, CIA dhe FBI.

Sipas tij ka nevojë për një hetim urgjent, pasi kjo që ndodhi ka cenuar besimin e amerikanëve, por përbën rrezik real për demokracinë. Akuza e Greenwald na çon në klimën e Rusisë Sovjetike, në vitet e fundit të së cilës, shërbimi sekret, KGB ishte organizata më e fuqishme në vend, përderisa lideri i saj, Andropov erdhi në krye të shtetit.

Roli i CIA-s dhe FBI-së në çështjen e e-maileve ishte kritik dhe në dritën e materialeve të reja të WikiLeaks, mund të thuhet pa frikë se organizatat amerikane të sigurisë përbëjnë kërcënim real për stabilitetin politik të botës.

https://www.youtube.com/watch?v=SyMupOtyN50

Artikulli paraprakOpinioni pozitiv për punën e Trump-it bie në 37%
Artikulli vijuesSHBA-të nuk kishin objektiv rrëzimin e Enver Hoxhës/Dokumentet